OM OS

Christian Gits Jensen, direktør.

Christian er direktør ved Jydeland Maskinfabrik A/S, hvor han sammen med sin bror Flemming, stræber efter at være en af de førerende indenfor dansk landbrug.

Christian står for den daglige kontakt med vores kunder samt leverandører, hvor han på fornemmestevis sørger for at kundernes behov bliver opfyldt.

Christian er den som sørger for at udarbejde leverandørkontrakter som opfylder vores og kundernes behov. Derudover er Christian og hans bror Flemming de to som udarbejder nye tiltag/ produkter til BOBMAN familien.

Christian håndtere den daglige kontakt med vores tysktalende forhandlere og vores danske kunder. Christian sætter en stor ære i, at vores kunder er trygge ved vores produkt og sørger altid for at løse dette til fulde. Hvad enten det handler om en demonstration ude ved kunden eller en bedre forståelse af vores produkter, sådan at vores kunder for det helt rigtige produkt til deres stald.

For at kontakte Christian bedes du skrive til:

Christian@jydeland.dk  

 

Flemming Gits Jensen, direktør.

Flemming er direktør ved Jydeland Maskinfabrik A/S, hvor han sammen med sin bror Christian, stræber efter at bevarer deres position som værende en af de førerende indenfor dansk landbrug.

Flemming er vores grafiske designer og sørger for at vores leverandører følger vores nye tiltag til vores maskiner via hans tekniske tegninger. Sans for detajlen er noget som er kendetegnet ved Flemming, og det er noget som han sætter stor ære i. 

Udvikling er noget som Flemming vægter utrolig højt, og derfor skal alle nye tiltag være til gavn for vores kunder. Flemming og Christian sætter stor pris på udvikling, og det er her magien sker når de to brødre sætter sig sammen for at videreudvikle nuværende produkter, eller skaber et helt nyt produkt fra bunden.

Flemming har den daglige kontakt med vores forhandlere, hvor han sørger for at imødekomme deres ønsker vedrørende ordre, logistik etc.

For at kontakte Flemming bedes du skrive til:

Jydeland@jydeland.dk 

 

Morten Uhrskov le Fevre, Projektleder for produktion og markedsføring.

Morten sørger for at komponenterne kommer i rette tid, i den rette mængde og på det rette sted. Hans fornemmelse opgave er at optimere produktionen både med nyt ERP system, samt proces optimering. Derudover sørger han for at lageret stemmer og løbende bliver optimeret. (KANBAN, Microsoft BI, stregkode etc.)

Han fungerer som Christians højre hånd, og sørger for at udarbejde leverandørkontrakter som opfylder KPI'erne sat for produktionen, i samarbejde med Christian.

Morten står for alt markedsføring og udarbejdelsen af dette, i form af GoogleAdwords, markedsføring strategi etc.  

Hvis du har en reklamation som skal afvikles, så ender den altid ved Mortens bord, hvor hans rigtig gode samarbejde med vores leverandører sørger for at den bliver løst på fornemmest vis. 

Morten er på mange måder vores blæksprutte, i det han har berøring på mange overflader.

For at kontakte Morten bedes du skrive til:

Morten@jydeland.dk

Kristina Svigaryte, Finanskoordinator og business development manger

Kristina sørger for at administrere den finansielle del af Jydeland Maskinfabrik A/S, hvor hendes fornemmeste opgave er, at agere finanskoordinator i daglig dagen. 

Hun sørger bl.a. for at alt bliver faktureret til den rette kunde og til det som er blevet aftalt. Hun er med til at sikre at hele regnskabet stemmer overens, og følger det til punkt og prikke. Hvis du har spørgsmål vedrørende din faktura som du har fået tilsendt, skal du altid kontakte Kristina.

Kristina assistere Flemming med vores samarbejde med nye såvel som nuværende forhandlere. Når der skal udvikles forhandlernetværk fungerer Kristina som Flemmings højre hånd, og sørger for at imødekomme vores forhandlers ønsker bedst muligt.

For at kontakte Kristina bedes du skrive til:

Kristina@jydeland.dk

 

John Stenaa, Servicemontør/ kørende sælger.

John er vores servicemontør i Danmark og varetager alle vores nationale kunder. Da John har den daglige kontakt med vores danske kunder, er det derfor og så naturligt, at han kan hjælpe vores kunders behov med køb af nye og brugte maskiner.

Hvis du har akut brug for hjælp og ikke kan komme videre, så bedes du kontakte John på: 22 41 88 83.

Så kan I i samarbejde finde en løsning som passer ind i jeres tidsplan. 

Ok